Oedeemtherapie bij Derma Healthcare in Rotterdam

Oedeemtherapie is een effectieve therapie voor mensen die last hebben van een (lymf) oedeem. Een lymfoedeem is een abnormale ophoping van vocht in het lichaam. Oedeem kan het gevolg zijn van bloedvatproblemen, kanker, littekens, bestraling, chemotherapie, een operatie of een ongeval. Het doel van oedeemtherapie is vooral gericht op het zo veel mogelijk verminderen of volledig opheffen van het oedeem en het voorkomen van toename van het oedeem.

Of bel met: 010-2621363

oedeemtherapie-rotterdam
nederlandse-vereneging-huidtherapeuten
kwaliteitsregister_paramedici
liraclinical
derm

Vergoeding oedeemtherapie

Bij een chronische indicatie komen de eerste 20 behandelingen uit het aanvullende pakket. Vanaf behandeling 21 komen de behandelingen uit het basispakket.

Heeft u geen aanvullende verzekering? Dan betaald u de eerste 20 behandelingen zelf. Daarna kunt u gebruik maken van de vergoeding uit de basisverzekering.

Indien u geen chronische indicatie hebt, kunt u geen gebruik maken van een vergoeding uit het basispakket. In dat geval kunnen de behandelingen alleen vergoed worden uit uw aanvullende pakket.

shilpa-huidtherapeut-rotterdam

Plan nu een gratis consult

Ik ben Shilpa Jagga, afgestudeerd HBO Bachelor huidtherapeut. Boek nu een gratis consultatie in bij Derma Healthcare Rotterdam, dan gaan we samen op zoek naar de meest effectieve behandelmethode.

info@dermahealthcare.nl

+316 21 30 53 39

010-2621363