Microdermabrasie geeft snel mooie resultaten

Heeft u last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacne en/of fijne lijntjes? Microdermabrasie is voor deze klachten enorm populair, omdat het snel hele mooie resultaten geeft. Vaak al na één behandeling! Nieuwsgierig? Plan een gratis consult in.

Of bel met: 010-2621363

Microdermabrasie-rotterdam
nederlandse-vereneging-huidtherapeuten
kwaliteitsregister_paramedici
liraclinical
derm

Microdermabrasie prijzen

Microdermabrasie 45 minuten
€45
Microdermabrasie 60 minuten
€60

*Als u aanvullend verzekerd bent wordt microdermabrasie mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Tijdens het eerste gratis consult kunnen wij een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Wat te behandelen met microdermabrasie?

  • huidveroudering
  • fijne rimpels
  • zonneschade
  • onzuivere huiden
  • oppervlakkige pigmentvlekken
  • acne littekens (vlekjes)
  • grove poriën
  • rokershuid
  • grove huidstructuur
  • futloze huid

 

De behandeling

Microdermabrasie is een dieptepeeling. Hierbij worden fijne steriele kristallen onder vacuümdruk over de huid gezogen en zo wordt de huid voorzichtig ‘geschaafd’. Bij microdermabrasie is nauwkeurig te zien hoe ‘diep’ de huid wordt behandeld, omdat de huid laagje voor laagje wordt verwijderd met de microkristallen.

Het resultaat

Microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Na de behandeling

Enkele dagen na de behandeling kunnen er plaatselijk schilfers en kleine wondjes ontstaan. Dit hoort bij het vernieuwingsproces van de huid. Probeer het met rust te laten en er niet aan te zitten. De huid herstelt zich vanzelf.  Het is belangrijk om de behandelde plek gedurende tenminste 1-2 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht. We raden het gebruik van zonnebrandcrème aan (SPF30 of hoger). Tot slot adviseren we sauna’s en hete douches e.d. voor minimaal 48 uur te vermijden.

shilpa-huidtherapeut-rotterdam

Plan nu een gratis consult

Ik ben Shilpa Jagga, afgestudeerd HBO Bachelor huidtherapeut. Boek nu een gratis consultatie in bij Derma Healthcare Rotterdam, dan gaan we samen op zoek naar de meest effectieve behandelmethode.

info@dermahealthcare.nl

+316 21 30 53 39

010-2621363