Littekentherapie bij Derma Healthcare in Rotterdam

Last van een verkleurd, verdikt of in de huid liggend litteken? Heeft u wellicht ook last van jeuk of pijn? Derma Healthcare Rotterdam kan de storende aspecten van littekens op verschillende manieren verbeteren, waardoor het litteken minder opvallend wordt en eventuele klachten worden verminderd. Plan nu direct een gratis eerste consult in voor meer informatie.

Of bel met: 010-2621363

nederlandse-vereneging-huidtherapeuten
kwaliteitsregister_paramedici
liraclinical
derm

Vergoeding littekentherapie

Indien het een chronische indicatie betreft, komen de eerste 20 behandelingen uit het aanvullende pakket. Daarna gaat de verzekering automatisch over op vergoeding uit het basispakket. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u een deel van de 20 behandelingen vergoed krijgen van uw zorgverzekeraar. Indien het geen chronische indicatie betreft, ligt het aan de vergoeding van uw zorgverzekering of wij een aantal behandelingen kunnen declareren uit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of littekentherapie wordt vergoed.

shilpa-huidtherapeut-rotterdam

Plan nu een gratis consult

Ik ben Shilpa Jagga, afgestudeerd HBO Bachelor huidtherapeut. Boek nu een gratis consultatie in bij Derma Healthcare Rotterdam, dan gaan we samen op zoek naar de meest effectieve behandelmethode.

info@dermahealthcare.nl

+316 21 30 53 39

010-2621363