Haargroei verwijderen met laserontharing?

De laatste jaren is het ontharen met laser lichtgolven de meest gebruikte methode om haar te verwijderen. Met laserontharing is ongewenste haargroei, snel, makkelijk en pijnloos te verwijderen. Laserontharing is geschikt voor lichte én donkere huiden. Boek nu een gratis consultatie voor meer informatie.

Of bel met: 010-2621363

laster-ontharing-rotterdam
nederlandse-vereneging-huidtherapeuten
kwaliteitsregister_paramedici
liraclinical
derm

Prijzen Laserontharing

Bovenlip
€25
Onderlip
€25
Wangen
€35
Tussen de wenkbrauwen
€25
Kin
€25
Hals
€45
Gelaat
€90
Jukbeenderen
€35
Bakkebaarden
€45
Voorhoofd
€30
Oren
€30
Bikinilijn
€80
Schaamstreek
€110
Nek
€45
Buik
€130
Handen incl. vingers
€45
Voeten incl. tenen
€45
Oksels
€65
Borst
€130
Rond de tepels
€35
Rug
€160
Schouders
€80
Onderbenen
€160
Bovenbenen
€160
Onderarmen
€115
Bovenarmen
€115
Hele armen
€160
Billen
€135
Knieën
€50
Bilnaad
€60
Buikstrip
€50
Hele Benen
€215
Heel het lichaam
€600

* Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig. Als u aanvullend verzekerd bent wordt laserontharing in het gezicht voor vrouwen in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Acties

Hele benen en Bikinilijn
€240
Bikinilijn en Oksels
€115
Oksels en Schaamstreek
€130
Bovenbenen en bikinilijn
€195
Bovenlip en kin
€45
Bovenlip, kin en hals
€60
Borst en buik
€245
Rug en schouders
€240

Voor de behandeling

  • Vijf weken van tevoren niet meer zelf epileren, harsen of de touwtjesmethode gebruiken.
  • De laserbehandeling is het meest effectief op een lichte huid. Wij adviseren het te behandelen gebied minimaal vier weken voor de behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Kunt u zonlicht niet vermijden? Gebruik dan zonnebrandcrème met SPF30 of hoger.
  • Ga niet ontharen op de plek die zal worden behandeld, het moet voor de huidtherapeut mogelijk zijn om te zien welke haren weggehaald moeten worden.

 

De behandeling

De laser die wij gebruiken om te ontharen produceert een geconcentreerde lichtstraal, die geabsorbeerd wordt door het pigment onderin het haarzakje. Hierdoor wordt een haarzakje vernietigd maar de rest van de huid ontzien. De behandeling doet geen pijn maar wordt vaak als een soort speldenprikje ervaren.

Na de behandeling

De huid kan enigszins rood worden en lichte zwelling vertonen. Dit is een normale reactie die kort na de behandeling zal afnemen. Na de behandeling kunt u gewoon uw normale bezigheden hervatten.

Advies voor na de behandeling

  • Vermijdt bij voorkeur min. 48 uur na de behandeling sauna’s, hete douchewater, stoom en infraroodstraling.
  • Laat uw huid niet bruinen tijdens het behandeltraject. Smeer u consequent in met zonnebrandcrème (SPF30 of hoger).
  • Nieuwe opkomende haren tijdens het behandeltraject scheren of knippen, maar niet epileren, harsen of via de touwtjesmethode verwijderen.

 

Het resultaat

De laser heeft ongewenste haren zeer effectief en veilig verwijderd mits deze donker en dik genoeg zijn. Na iedere behandeling zullen er minder haren groeien. Op eventuele lichte haren en kleine donshaartjes na, zullen uiteindelijk de donkere haren meestal voor 80% helemaal verdwijnen. Ingegroeide haren, ontstekingen en irritatie door het scheren zullen verminderen en ook minder goed zichtbaar zijn. Voor optimale resultaten zijn er altijd onderhoudsbehandelingen nodig.

shilpa-huidtherapeut-rotterdam

Plan nu een gratis consult

Ik ben Shilpa Jagga, afgestudeerd HBO Bachelor huidtherapeut. Boek nu een gratis consultatie in bij Derma Healthcare Rotterdam, dan gaan we samen op zoek naar de meest effectieve behandelmethode.

info@dermahealthcare.nl

+316 21 30 53 39

010-2621363