Last van pigmentvlekken, littekens, lijntjes of rimpels?

Microneedling en dermaroller behandelingen zijn onder andere geschikt voor de volgende klachten: (acne)littekens, huidverjonging/huidverbetering, rimpels, pigmentvlekken en grove poriën. Heeft u last van dergelijke klachten? Blijf er niet mee rondlopen! Er zijn tal van mogelijkheden.

Of bel met: 010-2621363

nederlandse-vereneging-huidtherapeuten
kwaliteitsregister_paramedici
liraclinical
derm

Prijs microneedling en dermaroller behandeling

Gelaat
€125
Gelaat en hals
€170
Gelaat, hals en decollete
€215
Kaaklijn en bovenlip
€90
Oogcontour
€70

*Als u aanvullend verzekerd bent wordt microneedling / dermaroller mogelijk geheel of gedeeltelijk vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Tijdens het eerste gratis consult kunnen wij een inschatting maken van het aantal benodigde behandelingen.

Behandeling Microneedling

De dermapen bevat kleine naaldjes die de huid beschadigen en daarmee prikkelen om een natuurlijk genezingsproces in gang te zetten. Behandeling met de dermapen is een effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd wordt. Hierdoor wordt de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker.

Behandeling Dermaroller

De behandeling begint met een intensieve reiniging van uw huid. Hierna begint de huidtherapeut met de dermaroller. Hierbij wordt uw huid ingesmeerd met een verdovende crème waarna er intensief over uw huid gerold kan worden. Na het rollen met de dermaroller zal de huid gereinigd worden en wordt er een voedende en kalmerende huidverzorging aangebracht.

Het resultaat

Na een aantal behandelingen zal de huid sterker, weerbaarder en gladder zijn wat resulteert in een egale en stralende huid. Rimpels, acne en oneffenheden zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwt zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade).

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood en gezwollen zijn. Dit is doorgaans na 1-2 dagen hersteld. Het is belangrijk om de behandelde plek gedurende tenminste 2 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht. We raden het gebruik van zonnebrandcrème aan (SPF30 of hoger). Tot slot adviseren we sauna’s en hete douches e.d. voor minimaal 48 uur te vermijden.

shilpa-huidtherapeut-rotterdam

Plan nu een gratis consult

Ik ben Shilpa Jagga, afgestudeerd HBO Bachelor huidtherapeut. Boek nu een gratis consultatie in bij Derma Healthcare Rotterdam, dan gaan we samen op zoek naar de meest effectieve behandelmethode.

info@dermahealthcare.nl

+316 21 30 53 39

010-2621363