Last van verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of kleine gerstekorrels?

Met behulp van coagulatie kunnen wij onderstaande huidoneffenheden succesvol behandelen: rode vaatjes, couperose, teleangiëctasieën, spinnenkopjes, spider naevi, kersenwratjes/cherry haemangioma, steelwratjes, fibromen, gerstekorreltjes/miliae. Heeft u last van de bovenstaande klachten? Blijf er niet mee rondlopen!

Of bel met: 010-2621363

nederlandse-vereneging-huidtherapeuten
kwaliteitsregister_paramedici
liraclinical
derm

Prijs coaguleren

Coaguleren 30 minuten
€35

*Er zijn gemiddeld 1 tot 2 behandelingen nodig. Dit kan afwijken. Onze huidtherapeut geeft tijdens het eerste gratis intakegesprek advies op maat!

De behandeling

Wanneer is vastgesteld dat uw huidafwijking geschikt is om met coagulatie te verwijderen wordt deze ontsmet. Vervolgens zal het gebied worden gespannen en zal de huidoneffenheid gecoaguleerd worden. Tijdens deze behandeling wordt door de huidtherapeut een fijn naaldje in de huid gestoken en met behulp van een elektrisch schokje verhit en vernietigd. Dit zal aanvoelen als een klein speldenprikje. Op deze wijze is geen chirurgische ingreep nodig en worden littekens voorkomen.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood zijn en na een aantal dagen ontstaat een korstje op de huid. Dit is doorgaans na 10 tot 14 dagen volledig hersteld. Het is verstandig de wondjes na de ingreep minstens 5 dagen droog te houden voor optimale resultaten. Hoe droger de plekjes blijven hoe mooier ze genezen. Het is belangrijk om de behandelde plek gedurende tenminste 6 weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht. We raden het gebruik van zonnebrandcrème aan (SPF30 of hoger). Tot slot adviseren we sauna’s en hete douches e.d. voor minimaal 48 uur te vermijden.

shilpa-huidtherapeut-rotterdam

Plan nu een gratis consult

Ik ben Shilpa Jagga, afgestudeerd HBO Bachelor huidtherapeut. Boek nu een gratis consultatie in bij Derma Healthcare Rotterdam, dan gaan we samen op zoek naar de meest effectieve behandelmethode.

info@dermahealthcare.nl

+316 21 30 53 39

010-2621363