Wilt u snel van uw acne of acne littekens af?

U bent niet de enige! Acne is een veel voorkomend probleem bij mannen en vrouwen, zowel onder jongeren als ouderen. De kenmerken van acne zijn: mee-eters, rode bultjes en soms flinke onderhuidse ontstekingen. Met als mogelijk gevolg huidoneffenheden, zoals rode of bruine vlekjes en acnelittekens. Acne of puisten worden altijd als vervelend en storend ervaren. Dat begrijpen wij als geen ander. Blijf er niet mee rondlopen, er zijn tal van mogelijkheden!

Of bel met: 010-2621363

acne-therapie-rotterdam
nederlandse-vereneging-huidtherapeuten
kwaliteitsregister_paramedici
liraclinical
derm

Hoe kan acne behandeld worden?

De behandeling van acne bestaat onder andere uit:

  • Reiniging van de huid: hierbij wordt uw huid gereinigd met medische cleanser welke afgestemd is op uw huidtype, gevolgd door een scrub.
  • Diepte reinging van de huid: hierbij worden onzuiverheden grondig verwijderd. Indien nodig wordt er gebruik gemaakt van een steriel naaldje om de onzuiverheden los te maken.
  • Chemische peeling: de peelings verwijderen dode huidcellen, lossen het talg in de huid op en egaliseren de huid. Als de huid regelmatig gepeeld wordt, zal de huidvernieuwing door het afvoeren van dode huidcellen gestimuleerd worden.
  • Microdermabrasie: is een oppervlakkige peeling die onder andere geschikt is voor het verminderen van de acnelittekens. Microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen, stimuleert de vernieuwing van cellen en verbetert de bloedcirculatie.
  • Microneedling: hierbij worden zeer fijne naaldjes gebruikt om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt zodat littekens vervagen.
  • Preventie: Tot slot zal er advies gegeven worden met betrekking tot huidverzorging en het voorkomen van acne in de toekomst.

Prijzen

Acnetherapie 30 minuten
€35
Reiniging van de huid, diepte reiniging van de huid. Afsluiten met masker behandeling.
Acnetherapie 45 minuten
vanaf €45
Reiniging van de huid, diepte reiniging van de huid. Keuze uit microdermabrasie of microneedling.
Acnetherapie Lira peelings
€60
Reiniging van de huid, diepte reiniging van de huid. Aanbrengen van de lira peeling.

*Tijdens een eerste gratis consult gaan we samen bekijken welke behandelmethode het meest effectief voor u zal zijn. 

shilpa-huidtherapeut-rotterdam

Plan nu een gratis consult

Ik ben Shilpa Jagga, afgestudeerd HBO Bachelor huidtherapeut. Boek nu een gratis consultatie in bij Derma Healthcare Rotterdam, dan gaan we samen op zoek naar de meest effectieve behandelmethode.

info@dermahealthcare.nl

+316 21 30 53 39

010-2621363